Evenimente private

La Villa Trevi, fiecare detaliu e finisat cu emoție și cu gândul la cei care își vor celebra aici momentele cele mai prețioase

Nunta

Nunti unice si rafinate

La Villa Trevi luxul şi rafinamentul se ȋmbina armonios cu verdele pădurii. Credem cu tărie că frumuseţea unei nunţi stă în detalii, acestea fiind cele care fac diferenţa. Împreună vom face ca nunta ta să devină un eveniment memorabil atât pentru tine, cât şi pentru invitaţii tăi. 

Villa Trevi este locaţia care a schimbat trendul ȋn organizarea de nunţi ȋn vestul ţării prin:

  • Punerea la dispoziția mirilor posibilitatea de a personaliza meniul în funcție de propriile preferinţe, precum şi posibilitatea de a ieşi din „standard” cu ajutorul Chef-ului nostru italian, Viviano Panzetta, cu o experienţă de aproape 40 de ani.
  • Organizarea unei recepţii ȋn predeschiderea evenimentului, pe terasa cu vedere spre pădure, cu prosecco şi finger food, ȋnsoțită de muzică ambientală live (cvartet, duet, saxofonist, pian, etc).
  • Posibilitatea de a organiza pregătirea mirilor, cununia civilă, cununia religioasă, şedinţa foto, precum şi petrecerea de nuntă ȋn locaţia noastră, toate ȋn aceeaşi zi. În plus, atât mirii, cât şi invitaţii acestora se pot caza in hotelul nostru.
  • Posibilitatea de a organiza nunta ȋn aer liber ȋntr-o atmosferă feerică şi elegantă, ȋn aceleaşi condiţii de comfort şi beneficiind de aceleaşi servicii ca şi la evenimentele organizate ȋn sala de evenimente.

Botez

Organizeaza primul eveniment din viata copilului tau într-o locatie de poveste

În funcţie de numărul invitaţilor, poţi opta pentru una din sălile noastre sau poţi organiza evenimentul pe terasa cu piscină şi vedere la pădure. In grădină se pot amenaja locuri de joacă pentru copii, precum şi spaţii dedicate pentru amintiri fotografice de neuitat. Meniul poate fi personalizat ȋn funcţie de preferinţe.

Cununie civila

Sarbatoreste cel mai important "DA" într-un cadru magic

La Villa Trevi natura intră în armonie cu iubirea dintre două suflete. Celebrează cununia civilă în aer liber la Trevi Gazebo, situat intre pădure şi lac, și încheie ziua cu delicii în restaurant sau pe terasă, împreună cu familia şi prietenii.

PS: S-ar putea să-l aveţi ca martor pe păunul locaţiei nostre.

Aniversare

Sarbatorim împreuna momentele speciale din viata ta

Fie că este vorba despre o aniversare in doi, sau in compania a 400 de oameni, la Villa Trevi poti găsi soluţia potrivită.