Villa Trevi

Concept

Locatia în care timpul pare sa se opreasca în loc

Pasteluri și verdele energic al pădurii, liniște și prospețime, la doar 10 minute de oraș! Când majordomul deschide ușa limuzinei, în fața ta se deschide domeniul Villa Trevi. Arhitectura în stil italian se armonizează perfect cu natura vibrantă, în detalii care îți implică toate simțurile. Ne place să spunem că Villa Trevi este un loc cu suflet şi cu o vibraţie aparte.

Locatie

Între forfota urbana si natura

Locaţia deosebită pe liziera pădurii, ȋn imediata vecinătate a oraşului Timisoara face ca Villa Trevi să fie cadrul ideal pentru momente unice care vor deveni amintiri de neuitat.

Hotelul este la doar 18 km de centrul oraşului Timişoara, la care se poate ajunge foarte uşor şi rapid pe cele 3 căi de acces din diferite părţi ale oraşului, fără a pierde timp inutil în trafic.

Atât oraşul Timişoara, cât şi aeroportul sunt la o distanţă de 10 minute cu maşina.

Concierge & Servicii

Închiriere masini

Exploreaza împrejurimile pe cont propriu

Dacă doreşti sa ȋnchiriezi o maşină şi să ai libertatea de a explora ȋmprejurimile pe cont propriu, personalul de la Villa Trevi, ȋmpreună cu compania de ȋnchirieri maşini, vor fi ȋncântaţi să te ajute.

Transfer

Masina cu sofer

Ne bucurăm să vă oferim servicii de transport terestru prin intermediul companiei ……. …… Şoferii profesionişti şi multitudinea de automobile (printre care Mercedes E Class şi S Class, BMW seria 5 şi 7) şi microbuze (de până la 7 persoane) ale companiei, sunt la dispoziţia ta.

La cerere se pot asigura inclusiv autocare.

Voucher cadou

Alege cadoul perfect

Eşti ȋncă ȋn căutarea cadoului perfect? Oferă unei persoane speciale din viaţa ta cateva momente relaxante la Villa Trevi, o escapadă din rutina zilnică. Norocosul beneficiar al voucher-ului va putea alege cum să-l folosească: poate o noapte de cazare, o zi la piscină, sau o cină la restaurantul Serenissima. Voucher-ul îl poţi ridica din locaţia noastră sau poate fi printat rapid şi uşor acasă. 

Cererea perfecta în casatorie

Împreuna faurim amintiri de neuitat

Cererea ȋn căsătorie reprezintă un moment unic şi plin de emoţie pentru fiecare cuplu.  Impreună putem face ca acest moment să fie unul de neuitat. Află mai multe detalii despre pachetele noastre!